Huren Houseboat
Houseboats Marina Mookerplas
Woonkamer houseboat
Vakantie vieren op een Houseboat
Keuken Houseboat
Urlaub auf dem Wasser
Mookerplas Houseboat
Uitzicht Houseboat Marina Mookerplas
Op vakantie in Lemmer
Marina Mookerplas dakterras
Huur een houseboat in de winter
Vakantie op het water
Vakantie op water

Beoordelingen

Beoordelingen van onze gasten

Lees hoe onze gasten hun vakantie hebben ervaren.

78 beoordelingen
  1. 8,7

    Geen recensie achtergelaten

    Februari 2024 - Anil U. verbleef in Houseboat Marina Mookerplas 4-6 persoons (met dakterras) 

  2. 9,2

    Prachtige ligging. Heerlijk rustig in februari. Contactloos onthaal werkt prima. Dekentje voor de hond was een leuke verrassing.

    Februari 2024 - Ilse V. verbleef in Houseboat Marina Mookerplas 4-6 persoons (zonder dakterras) 

  3. 9,7

    Geen recensie achtergelaten

    Februari 2024 - Heinrich D. verbleef in Houseboat Marina Mookerplas 4-6 persoons (zonder dakterras) 

  4. 9,7

    Geen recensie achtergelaten

    Februari 2024 - H. verbleef in Houseboat Marina Mookerplas 4-6 persoons (met dakterras) 

  5. 9,2

    Schöne Gegend..Kontaktloser check in..viele Restaurants. Ruhige Lage.Hunde freundlich. Perfekt für Angler.

    Januari 2024 - P. verbleef in Houseboat Marina Mookerplas 4-6 persoons (met dakterras) 

  6. 10

    Geweldige ligging met schitterend uitzicht. Heerlijk rustig. Houseboat van alle gemakken voorzien en netjes. Informatie die we vooraf kregen omtrent inchecken is prima. Mooie ongeving om lekker te wandelen. En een aantal leuke restaurantjes in dw buurt waar de hond ook welkom is. Er is een boodschappenservice zodat je vooraf je boodschappen kan bestellen en deze klaar staan in je houseboat als je aankomt. Heerlijk luxe, was top geregeld. Wij hebben een heerlijk verblijf gehad.

    Januari 2024 - Eunice S. verbleef in Houseboat Marina Mookerplas 4-6 persoons (zonder dakterras) 

  7. 9,7

    Geen recensie achtergelaten

    Januari 2024 - Eren H. verbleef in Houseboat Marina Mookerplas 4-6 persoons (zonder dakterras) 

  8. 9

    Mooie omgeving Rust

    December 2023 - Linda M. verbleef in Houseboat Marina Mookerplas 4-6 persoons (met dakterras) 

  9. 10

    The houseboat is at a beautiful spot with a great view on the lake. We were watching birds and ducks swimming on the lake from the big windows in the livingroom. It is a peaceful and calming atmosphere. The interior is modern and everything was tidy and clean. The heating works very well so you have a cozy temperature even in the winter. We spend the time in December and loved it. The beds, the couch and the chairs were comfy. The kitchen is fully equipped. We really enjoyed our stay at the houseboat. We will surely return. Super positive was that everything was explained in different languages in a blue folder. We also liked that there was a description of our exact position and an emergency number. We loved the Christmas decorations.

    December 2023 - Daniela K. verbleef in Houseboat Marina Mookerplas 4-6 persoons (zonder dakterras) 

  10. 9,8

    Geen recensie achtergelaten

    December 2023 - Richard B. verbleef in Houseboat Marina Mookerplas 4-6 persoons (zonder dakterras)